Пасторе сменя Раджа в Рома

Пасторе сменя Раджа в Рома

Рома ще се опита да получи колкото се може по-голяма сума от Интер за Раджа Наинголан, а в сделката по всяка вероятност ще бъдат включени и двама от младите таланти на “нерадзурите”. Единият вариант е “вълците” да продадат Нинджата за 40 млн. евро, а другият - да получат 30 млн плюс правата на Николо Дзаниоло и Андреа Пинамонти, твърди Sky Sport Italia.

Дзаниоло ще навърши 19 години през юли. Той е техничен полузащитник, който вкара 14 гола и направи 11 асистенции за младежката формация на Интер през миналия сезон. Пинамонти наскоро стана на 19 и дори има двубои в Серия “А”.

На “Олимпико” се очаква да акостира и Хавиер Пасторе. Именно аржентинският халф на Пари Сен Жермен е гласен за заместник на Наинголан. От Рома вече са се разбрали с него за личните му условия (4 млн. евро годишна заплата), но предстои да преговарят с ПСЖ. Предполага се, че сума между 18 и 20 млн. евро ще е достатъчна, за да се стигне до споразумение.

Другата цел пред “джалоросите” е да привлекат нов вратар, защото по всичко личи, че Алисон ще отиде в Реал Мадрид. Засега двете имена, които се споменават, са Алфонс Ареола и Серхио Рико.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички