Спалети: Теренът повлия на играта ни

Спалети: Теренът повлия на играта ни

Наставникът на Интер Лучано Спалети коментира днешната загуба на “нерадзурите” с 0:1 от Сасуоло. Опитният специалист видя причина за поражението в лошото състояние на терена на “Мапей”, но и призна, че футболистите на домакините са се представили доста добре.

“Загубите те учат на много неща. Сега трябва да работим с нулев точков актив. Във футбола, когато нямаш правилния ентусиазъм, работата ти е съпътствана от доста усложнения. Имаше реакция от отбора дори и през първото полувреме, но допуснахме доста контраатаки. Теренът бе доста труден за игра и не можехме да движим топката бързо. Състоянието на терена повлия на срещата. За качествата, които притежаваме, трябваше да се представим доста по-добре. Вкараха ни гол от дузпа, а не трябваше да го допускаме. Трябва да признем, че противникът игра много добре”, коментира Спалети.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички