Кризата в Монако става все по-сериозна (видео)

Кризата в Монако става все по-сериозна (видео)

Кризата в Монако става все по-сериозна. Таи вечер възпитаниците на Леонардо Жардим допуснаха домакинска загуба с 0:1 от Анже на своя "Луи II". Двубоят бе от междинния 7-и кръг и след това поражение монегаските са в серия от 7 поредни мача без победа във всички турнири.

Монако за пореден път демонстрира, че има проблеми в атака и не успя да намери пътя към гола. Домакините повече владееха топката, но така и не отправиха нито един точен удар в мача, а и като цяла положенията пред вратата на Анже не изобилстваха.

В същото време гостите издебнаха своя шанс, който дойде в 27-ата минута. Тогава Стефан Бахокен бе намерен на точката на дузпата и с мощен удар успя да прати топката във вратата, като това се оказа и победният гол в мача.

С този успех Анже вече има 10 точки и излезе на 8-ото място в класирането. Монако пък продължава да затъва и се намира на 16-ата позиция с едва 6 точки, като вероятно ще падне още надолу след изиграването на останалите срещи от кръга.

МИНУТА ПО МИНУТА


СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички