Пиоли недоволства от съдийството

Пиоли недоволства от съдийството

Старши треньорът на Фиорентина Стефано Пиоли не остана никак доволен от съдийството в мача срещу Интер. “Виолетовите” загубиха с 1:2, но специалистът вярва, че тимът му е заслужавал по-добър резултат и една от причините да не го постигне са някои грешни реферски отсъждания.

“Допуснахме голяма грешка при втория гол на Интер, но въпреки това не мога да не съм доволен от играта на отбора. Не мисля, че имаше дузпа за домакините, нашият футболист не искаше да играе с ръка. Бих искал системата ВАР да беше използвана в ситуациите, когато Квадво Асамоа можеше да получи втори жълт картон за нарушение срещу Федерико Киеза, както и при повалянето на Киеза в наказателното поле”, заяви разочарованият Пиоли.

“Играхме добре. При 1:1 имахме шансове да поведем, но срещу нас беше Интер, все пак. Не бяхме достатъчно ефективни в атака, но със сигурност се представихме по-силно, отколкото срещу Наполи. Заслужавахме поне точка, но накрая сбъркахме фатално и ще трябва да си извадим поука”, продължи наставникът на Фиорентина.

“Мачът се реши в двете наказателни полета, а там Интер имаше превъзходство. Хареса ми смелостта в играта ни и желанието за победа. Позитивите след този мач са повече от негативите. Млад отбор сме и понякога допускаме наивни грешки, но ще се поучим от тях”, завърши Пиоли.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти