Валенсия отново разочарова (видео)

Валенсия отново разочарова (видео)

След като в средата на седмицата победи Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, Валенсия се върна към посредствените си изяви в Примера дивисион, където има само три успеха от началото на сезона. Тази вечер "прилепите" направиха 1:1 като гост на Ейбар и са тимът, който трябва да е по-доволен от равенството.

Родриго Морено откри за Валенсия преди почивката, но Шарлиз изравни от дузпа за Ейбар. Домакините са на 13-о място в класирането с 20 точки, а "лос че" е на 14-а позиция с точка по-малко.

Гостите започнаха по-силно и в 29-ата минута излязоха напред в резултата. Датският национал Даниел Вас проби до аутлинията и центрира към далечната греда, където Родриго Морено засече топката в мрежата.
Ейбар стигна до изравнително попадение в 56-ата минута. Баският тим получи дузпа след намеса на системата ВАР и Шарлиз не сбърка. В края на двубоя домакините дори можеха да направят пълен обрат, но гредата спаси Нето след удар от фаул на Кике.
МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти