Алегри не видял дузпата

Алегри не видял дузпата

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали отбора след победата над Торино с 1:0. “Бианконерите” се потрудиха сериозно за трите точки, дошли след гол от дузпа на Кристиано Роналдо. Попадението е под номер 5000 за Юве в Серия “А”.

“Не видях дузпата, защото в този момент се бях обърнал. Когато футболистите на Торино се поумориха, изцяло поехме контрола върху мача. Беше много трудно, не само защото това е дерби, а защото Торино е в добра форма, а пък ние имахме тежко гостуване в Шампионската лига през седмицата”, сподели Алегри.

“Бяхме добре организирани и показахме готовност да страдаме, за да стигнем до победата. През първото полувреме съперникът ни създаде доста проблеми с пресата си, но след това ние бяхме по-добрият отбор. Видя се, че физически сме отлично подготвени. Това е много позитивно и ще ни позволи да направим още една крачка напред в развитието си”, обобщи наставникът на Юве.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти