Гледай на живо

100 години ски спорт в България

Уотфорд не допусна изненада срещу КПР

Уотфорд не допусна изненада срещу КПР

Гол на Етиен Капу в добавеното време на първата част класира Уотфорд на четвъртфиналите за ФА Къп. “Стършелите” се наложиха с 1:0 като срещу Куинс Парк Рейнджърс, но трябваше да положат доста усилия, за да стигнат до победата.

Домакините от “Лофтъс Роуд” играха много силно до почивката и създадоха повече опасни положения. Мат Смит, Масимо Луонго и Наки Уелс обаче пропуснаха да открият резултата. Вратарят на Уотфорд Аурелио Гомеш направи детинска грешка, но я поправи, спасявайки изстрел от няколко метра на Уелс.
В самия край на полувремето гостите изпълниха корнер, Том Клевърли не уцели добре топката в опита си да стреля от въздуха и тя отиде на крака на Капуе, който намери далечния ъгъл на вратата. След почивката нескопосано изчистване на бившия футболист на Лудогорец Кристиан Кабаселе можеше да струва скъпо на Уотфорд, но Наки Уелс стреля неточно.

Гол на Андре грей беше неправилно отменен заради засада, но така или иначе “стършелите” взеха своето и вече са сред последните осем в надпреварата.

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички