Ибра защити Погба и се изказа критично към Скоулс и Гари Невил

Ибра защити Погба и се изказа критично към Скоулс и Гари Невил

Някои от бившите футболисти на Манчестър Юнайтед се изказаха критично към Пол Погба, защото френският национал не е показал добро отношение към бившия мениджър на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън, заяви бившият нападател на английския отбор Златан Ибрахимович.

Погба, който игра в академията на Юнайтед, напусна тима през 2012 година, след като Фъргюсън не се разбра с агента на французина Мино Райола. Халфът се завърна на "Олд Трафорд" от италианския Ювентус през 2016 година за рекордна по това време трансферна сума.
26-годишният Погба беше критикуван от бившите футболисти на "червените дяволи" Пол Скоулс и Гари Невил за слабата си форма през първата част от сезона.
"Погба беше в Юнайтед като малък. След това си тръгна, но се завърна. В кръговете на Фъргюсън това не се харесва. Някои играчи са край него през цялото време. Не говорят, ако той не им позволи. Сега Фъргюсън е далеч от тях, но не знам дали им е дал разрешение да говорят", коментира Ибрахимович пред британските медии.
Погба има 9 гола и 7 асистенции под ръководството на новия мениджър Оле Гунар Солскяер, който пое клуба от Манчестър в края на декември 2018 година.

"Пол Погба има потенциал да стане най-силният футболист в света на своя пост. Той е добро момче, слуша, тренира и иска да става все по-силен. Иска да печели и да се представя силно във всеки един двубой. Нещата, ставащи извън терена, не му оказват влияние. Всеки има право да говори", каза още бившият шведски национал, който в момента играе за Лос Анджелис Галакси в САЩ.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти