Гледай на живо

Ради Кирилов е играч на 29 кръг в Efbet лига

Почетино искал да работи в Русия

Почетино искал да работи в Русия

Известният в Русия футболен деятел Тимур Лепсая разкри, че мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е имал желание да застане начело на някой от руските грандове, преди да подпише с "шпорите".

"Пътищата ни с Почетино се пресекоха, още докато той беше треньор на Еспаньол. Неговият агент ми звънна и ми каза, че Маурисио е готов да дойде в Русия, ако получи предложение от някой от водещите клубове. Консултирах се с част от клубовете, които тогава търсеха нов треньор, но не се стигна до нищо конкретно. За негова радост и за съжаление на самите отбори", разказа Лепсая в ефира на Матч ТВ.

47-годишният Почетино водеше Еспаньол между 2009 и 2012 година, след което прие офертата на Саутхамптън. Година по-късно аржентинецът застана начело на Тотнъм и през настоящия сезон изведе лондончани до полуфиналите в Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички