Гризман: Меси не ми е писал, но Суарес ме поздрави за добре дошъл

Новата придобивка на Барселона Антоан Гризман ще дебютира срещу Челси утре в първата контрола на каталунците от предсезонната подготовка. Френският стрелец даде пресконференция в Токио, разкривайки как се чувства след трансфера от Атлетико Мадрид.

“Това ще бъдат първите ми минути с новата фланелка и съм изпълнен с ентусиазъм да играя с новите си съотборници. Направих всичко възможно да си тръгна по добър начин от Атлетико. Единственото, което ме интересува сега, е да започна да играя за Барса”, заяви стрелецът пред журналистите в японската столица.

“Връзката с Чоло е повече от тази между треньор и играч. Той е част от семейството. Много добре се разбираме. Много е важен за мен на терена, а и в личния ми живот. Дължа му много и го уважавам много”, сподели той.

“Не сме говорили за Неймар в съблекалнята. Той е много голям футболист. Имаше тежки контузии, но поддържа много високо ниво. Имаме Дембеле, Коутиньо, Малком, които са важни за нас. Очакваме да ни помогнат да спечелим ценни трофеи”, довери Гризман.
Запитан за адаптацията си в каталунския тим, Антоан отговори: “Първият ден беше малко труден за мен, защото ми направиха две “мрежички” на квадратите. Едната беше от Иван (Ракитич), но после му я върнах. Меси не ми е писал, но Суарес ме поздрави за добре дошъл. Групата ме посрещна много добре и съм щастлив, че съм част от този отбор”.
Барса и Челси играят утре от 14:30 часа наше време.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти