Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Новият треньор разкри плановете си за Дибала

Новият треньор разкри плановете си за Дибала
Докато някои медии спекулират за продажба на Пауло Дибала, новият наставник на Ювентус Маурицио Сари обясни, че смята да разчита на него и даже има конкретни идеи.


Идването на Кристиано Роналдо ограничи изявите на аржентинеца, като за него все по-трудно се намираше място. Често той биваше слаган на крилото, но според треньора Дибала трябва да изпълнява по-централна роля на терена.

“Мисля, че Пауло може спокойно да действа като “фалшива деветка”. Може да променим и схемата си на 4-3-1-2, като той да е десният от двойката на върха”, коментира Сари на пресконференция в Китай. Там утре от 14:30 часа Юве се изправя срещу Интер в контрола, част от турнира International Champions Cup.

“Toзи двубой няма да бъде като другите, независимо че според мен и двата отбора няма да са в състояние да покажат най-доброто заради високите температури и влажността”, добави треньорът на “бианконерите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти