ПСЖ отказал 100 милиона евро и трима играчи на Реал Мадрид за Неймар

ПСЖ отказал 100 милиона евро и трима играчи на Реал Мадрид за Неймар

След като вчера се появиха информации, че Пари Сен Жермен е отхвърлил офертата на Барселона за двугодишен наем на Неймар и задължителното му откупуване през 2021 година, “Екип” съобщава, че френският първенец е сторил същото и с предложението на Реал Мадрид за бразилеца.

Според вестника мадридчани са били готови да платят 100 млн. евро за нападателя, както и да пратят на “Парк де Пренс” трима от своите играчи - Гарет Бейл, Хамес Родригес и Кейлор Навас. На всички от тях през това лято им се търси нов отбор, но до момента така и не им е намерен такъв. От ПСЖ обаче не са приели тази оферта, като изданието допълва, че клубът е отказал и на Барселона и Ювентус за своята звезда.

Междувременно, AS твърди, че Спортинг (Лисабон) е предложил капитана си Бруно Фернандеш на Реал Мадрид. Това е станало чрез агента Жорже Мендеш, който през последните години докара няколко играчи на “Сантиаго Бурнабеу”, сред които и Кристиано Роналдо. Цената на португалеца е 70 млн. евро, като през лятото той беше свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед и Тотнъм, но до такъв не се стигна.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти