Сент Етиен навакса два гола пасив срещу Тулуза

Сент Етиен навакса два гола пасив срещу Тулуза
Сент Етиен навакса два гола пасив и стигна до 2:2 при домакинството си на Тулуза в мач от петия кръг на френското футболно първенство. Възпитаниците на Гислен Принтан останаха без домакински успех от началото на сезона, като с актив от 5 точки се изкачиха на 15-ото място. Тулуза е девети със 7 точки.

Гостите взеха добър аванс до средата на първото полувреме. Капитанът Макс Градел откри след четвърт час от дузпа, отсъдена за нарушение на Тимъти Колоджейчак срещу Жан-Виктор Магенго в наказателното поле. Десетина минути по-късно при контраатака Аарон Лея засече от 7-8 метра по диагонала ниско подаване на Уесли Сайд от ляво и за втори път преодоля Стефан Рюфие.

Ромен Амума намали в края на първата част с прецизен удар от границата на наказателното поле след дълъг пас на Ян М'Вила. В 56-ата минута Амума отклони от пет метра в мрежата центриране по тревата отляво на Денис Буанга.
До края съдиите отмениха още три попадения заради засади. Първо точен изстрел на Уесли Саид в средата на втората част не беше признат, а в последните минути Сент Етиен беше близо до победата, но гол на Роберт Берич и автогол на Исиага Сила не бяха зачетени.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти