Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Поне трима от контузените в Юнайтед се завръщат за дербито с Ливърпул

Поне трима от контузените в Юнайтед се завръщат за дербито с Ливърпул

Трима от контузените играчи на Манчестър Юнайтед ще бъдат на разположение на Оле Гунар Солскяер за неделното дерби срещу Ливърпул. Това са Пол Погба, Аарън Уан-Бисака и Люк Шоу. Съществува голяма вероятност към тях да се присъедини и нападателят Антони Марсиал, твърди "Мирър".

Шоу и Марсиал не са играли от 24 август, докато Погба пропусна пет от последните седем мача на Манчестър Юнайтед заради упорит проблем с глезена. Уан-Бисака не бе на разположение за предишните три срещи. 
Напрежението върху Солскяер става все по-голямо, след като отборът записа най-лошия си старт в първенството от 30 години. След дербито с Ливърпул Манчестър Юнайтед има четири поредни гостувания във всички турнири, а перспективите не изглеждат особено добри в това отношение, тъй като "червените дяволи" нямат победа като гост от 6 март.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички