Йозил се закани: Ще остана в Арсенал поне до 2021-ва

Йозил се закани: Ще остана в Арсенал поне до 2021-ва

Халфът на Арсенал Месут Йозил упорства, че ще остане на "Емиратс" поне до края на договора си, въпреки че в момента е със статут на резерва и слуховете за негово напускане вървят перманентно в английските медии. Германецът има едва два мача от началото на сезона, като в Премиър лийг до момента изигра едва 71 минути.

"Не, не смятам да си тръгвам. Имам договор до лятото на 2021-ва и ще остана дотогава. Преди да преподпиша, размислих много внимателно и казах, че това е едно от най-важните решения в кариерата ми. Не исках да остана за още една или две години, а да обвържа дългосрочно бъдещето си с Арсенал. Клубът искаше същото. Можеш да имаш трудни моменти, какъвто е настоящият, но няма никаква причина да бягам и няма да го направя. Оставам тук поне до 2021-ва.

В последно време нещата се промениха доста, имаше трудности, но аз се гордея, че съм играч и фен на Арсенал. Щастлив съм тук. Когато хората ме спират на улицата, им казвам: "Това е моят дом. Няма да ходя никъде."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти