Реднап: Дайте титлата на Ливърпул още сега

Реднап: Дайте титлата на Ливърпул още сега

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап е сигурен, че шампион на Англия през този сезон ще бъде Ливърпул. Според специалиста Манчестър Сити няма шанс отново да защити титлата си, като по-скоро "гражданите" ще се фокусират върху участието в Шампионската лига.

"Ливърпул ще бъде шампион. Дайте им титлата още сега. Сигурен съм, че ще я спечелят. Имат преднина от осем точки и играят добре. Ако Манчестър Сити играеше страхотно, може би това нямаше да стане, но те вече загубиха два мача. Паднаха от Уулвърхамптън у дома в мач, който всички считаха за сигурен. Паднаха и от Норич, който наскоро загуби с 1:5 от Астън Вила. Вече загубиха две срещи, които обичайно не биха загубили. А все още не са имали тежки мачове. Не виждам Манчестър Сити като победител през тази година. Мисля, че ако те спечелят нещо през тази година, това ще бъде Шампионската лига", сподели Реднап.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти