Клоп: Изглежда Манчестър Юнайтед е единственият отбор, който в момента иска да играе с нас

Клоп: Изглежда Манчестър Юнайтед е единственият отбор, който в момента иска да играе с нас

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че Манчестър Юнайтед е единственият отбор, който в момента има желание да се изправи срещу мърсисайдци. Германецът каза това в отговор на изявлението на Оле Гунар Солскяер по-рано днес, че Ливърпул е перфектният съперник за "червените дяволи" в този момент.

"Те казват, че ние сме перфектният опонент, който може да имат в този момент. Не мисля, че има много отбори, които искат да играят срещу нас сега. Изглежда Манчестър Юнайтед е единственият. Колко харесвам тези мачове? Много! Това е солта на супата. Бих предпочел да се готвя за този мач цяла седмица, но това нямаше как да стане заради националните отбори. Но и за двата отбора е едно и също. Обичам тези мачове", заяви германецът.

Запитан дали може да даде съвет на своя колега Оле Гунар Солскяер, Клоп отговори: "Нямам представа какво е положението му. Няма значение какво вие пишете. Важното е какво казва бордът. Нямам мнение. Бих искал всеки мениджър да има достатъчно време. След първите ми 29 мача тук, нямаше единомислие, че на 100% аз съм точният човек за Ливърпул."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти