Глобите, с които Лампард вкара ред в Челси

Глобите, с които Лампард вкара ред в Челси

Още с идването си на "Стамфорд Бридж" в ролята на мениджър на Челси Франк Лампард е въвел железни правила за играчите. Английските медии се добраха до снимка на вътрешния правилник, в който са регламентирани солени глоби за всякакви нарушения на дисциплината. Най-солена е санкцията за закъснение на тренировка. Всеки, който изпусне началото на заниманието, без значение с колко е закъснял, трябва да плати глоба в размер на 20 000 паунда. Стабилна е санкцията за закъснение на отборните срещи. Тук вече е от значение и времето, с което даден играч се бави. Глобата е 500 паунда на минута.

Ако футболист не информира за болест или своя контузия преди почивен ден или най-късно час и половина преди тренировка, той ще трябва да плати 10 000 паунда.

Всяка глоба трябва да бъде платена в рамките на две седмици след налагането й. Ако това не се случи, то тя се увеличава двойно след този период.

Освен това е забранено на агентите на играчите да посещават клубната база, освен ако не идват по официален въпрос.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти