Наполи пита за Кеси

Наполи пита за Кеси

Наполи е отправил запитване за халфа на Милан Франк Кеси, твърди “Калчомеркато”. Котдивоарецът не попада в сметките на новия наставник на “росонерите” Стефано Пиоли, който първо го закотви на пейката, а впоследствие тотално го извади от състава. 

Така все по-усилено се говори, че 22-годишният футболист е готов да смени обстановката. Досега се смяташе, че фаворит за подписа му е Уулвърхамптън, но изглежда “Вълците” може да срещнат конкуренция от страна на Наполи.

Неаполитанците са имали разговор с агента на играча, за да попитат за възможността да го вземат в редиците си. Очаква се Милан да поиска за него сума от порядъка на 16 милиона евро, което е напълно по силите на президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис.

Кеси бе привлечен в Милан от Аталанта първо под наем за 8 милиона евро през 2017 година, а след това бе откупен през миналото лято срещу още 24 милиона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти