Сайтът на Ростов отбеляза оттеглянето на Попето от националния

Сайтът на Ростов отбеляза оттеглянето на Попето от националния
Официалният сайт на руския Ростов отбеляза оттеглянето от националния отбор на Ивелин Попов. Доскорошният капитан на "лъвовете" изигра своя последен мач при победата с 1:0 над Чехия. Футболистът изненадващо обяви решението си 24 часа преди сблъсъка с чехите от последния кръг на евроквалификациите. Той изтъкна няколко причини, като отбеляза, че занапред ще се съсредоточи върху изявите си с Ростов и ще гледа националния отбор като фен.
"От 12 години съм част от този национален отбор, бях капитан при осев различни селекционера. Изминах тежък път и реших, че ми е време да спра. Реших да се оттегля, след като не се класирахме на Евро 2020. На 32 години съм и ще се концентрирам върху изявите с Ростов", цитирани са и думи на халфа.
Феновете в Русия изразяват недоумение от решението му, тъй като България все още има шансове за Евро 2020, които минават през баражите. В тях най-вероятно ще играем първи с Шотландия, а след това с победителя от Норвегия - Сърбия.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти