Бейл ясно показа какво мисли за Реал Мадрид (снимка)

Бейл ясно показа какво мисли за Реал Мадрид (снимка)

За пореден път Гарет Бейл показа, че Реал Мадрид не му е приоритет. След края на снощния мач на Уелс срещу Унгария, с победата в който “драконите” се класираха за Евро 2020, нападателят радостно танцуваше с едно емблематично знаме. На него пишеше “Уелс. Голф. Мадрид. В тази последователност” и е препратка към неговото отношение към клубния му тим - т.е. че той е на последно място.

Преди дни Бейл заяви, че се вълнува много повече от двубоите си за националния отбор в сравнение с кариерата му в Реал. Голфът пък е любимото му занимание извън терена. На няколко пъти той беше забелязван да разпуска на голф игрището, докато уж трябваше да бъде на базата на “белите” и да се възстановява от травми.

Очакваше се бившият футболист на Тотнъм да бъде продаден през лятото, но той остана на “Сантиаго Бернабеу”. Сега пак се говори за евентуален трансфер в клуб от Китай.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички