Феновете на Тотнъм искат обяснения от ръководството

Феновете на Тотнъм искат обяснения от ръководството
Тръстът на привържениците на Тотнъм (THST) излезе с декларация, в която споделя притесненията си относно бъдещата съвместна работа между новия мениджър Жозе Моуриньо и ръководството на клуба. Те настояват да им бъде обяснено какви са плановете на босовете с ангажирането точно на този специалист.

Снощи фенове изразиха разочарованието си от решението за освобождаването на Маурисио Почетино. Те твърдят, че аржентинецът е станал жертва на политиката на шефовете на “шпорите”. В тази връзка те се надяват Моуриньо да се радва на повече подкрепа.

Ето какво се казва в становището на THST:

“Налице са очевидни притеснения за това как Жозе и нашият Борд на директорите ще работят заедно и съответно молим за по-голяма прозрачност за това как взаимоотношенията им ще се развиват.

Въпросите за трансферната политика, заплатите и отчетността, които повдигнахме в предишната ни декларация във връзка с уволнението на Почетино, са валидни и сега и призоваваме клуба открито да споделя плановете си с феновете.

Клубът трябва да се погрижи да не се озове в същата позиция след 2-3 години. Искаме и да разберем от Борда на директорите какви са дългосрочните планове с това назначение и каква ще е ролята на самия Борд.

Като организация на запалянковците се надяваме на светло бъдеще, което да отразява идентичността и традициите на Тотнъм, които феновете на тима толкова ценят”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички