Байерн веднага се замисли за Почетино

Байерн веднага се замисли за Почетино

Името на Маурисио Почетино веднага се е придвижило нагоре в списъка с потенциални кандидати за треньорския пост в Байерн (Мюнхен). Според "Скай Германия" все още баварците не са осъществили контакт с аржентинеца, който бе уволнен преди два дни от Тотнъм. Той обаче постепенно се превръща във фаворит за позицията.

От "Алианц Арена" вече обявиха, че временният наставник Ханзи Флик ще остане на поста поне до януари. В последните седмици Ерик тен Хаг, Томас Тухел и Ралф Рангник, които бяха спрягани с Байерн, сами се дистанцираха от работата. Жозе Моуриньо, който също бе сред кандидатите, пък вече бе назначен на мястото на Почетино в Тотнъм. Всичко това увеличава все повече шансовете на аржентинеца.

Според "Скай спортс" Реал Мадрид продължава да следи ситуацията с Почетино, но евентуално негово назначение на "Бернабеу" може да се случи едва през лятото на 2020 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти