Лампард: За разлика от Жозе, аз никога не бих поел Тотнъм

Лампард: За разлика от Жозе, аз никога не бих поел Тотнъм

Мениджърът на Челси Франк Лампард е напълно уверен, че никога не би предприел ход, подобен на този на Жозе Моуриньо, който стана мениджър на Тотнъм, след като преди време водеше на два пъти "сините от Лондон". Преди години Специалния също бе заявил, че никога не би поел Тотнъм заради емоционалната си привързаност към Челси.

Запитан дали с него може да се случи същото, Лампард отговори: "Твърдо не. Можете да го повторите след 10 години. Това няма как да се случи. Ситуацията обаче е различна. Жозе Моуриньо е работил в много клубове и трябва да уважаваме правото му на работа. Аз прекарах тук 13 години като играч и имам много дълбоки чувства към клуба. Вярно е, че в края на кариерата си отидох за една година в Манчестър Сити, но Челси е много близо до сърцето ми и аз съм много горд, че мога да бъда мениджър на този клуб. Поради тази причина, за съжаление, не бих работил в Тотнъм. И това не е проява на неуважение към този клуб. Имам много приятели, които са фенове на Тотнъм", заяви Лампард.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти