Матераци отговори на Ибрахимович: Без теб никога нямаше да спечелим ШЛ

Матераци отговори на Ибрахимович: Без теб никога нямаше да спечелим ШЛ
Ибрахимович: Чаках 4 години, за да пратя Матераци в болницата
Ибрахимович: Чаках 4 години, за да пратя Матераци в болницата

Легендарният защитник на Интер Марко Магераци не остана длъжен на Златан Ибрахимович и веднага му отговори след интервюто на шведа пред GQ, в което той призна, че е чакал 4 години, за да прати бившия бранител в болница заради негово влизане в миналото, довело до контузия на нападателя.

Матераци публикува снимка в Инстаграм, на която той и съотборниците му от Интер празнуват с трофея в Шампионската лига за сезон 2009/10. “Дойдох…видях…победих!!! Вечни БЛАГОДАРНОСТИ, Златан Ибрахимович… Без теб никога нямаше да спечелим…”, написа световният шампион от Мондиал 2006, като не пропусна да отбележи и Самуел Ето’о.

Както е известно, през лятото на 2009 година Ибрахимович премина от “нерадзурите” в Барселона, а като част от сделката Ето’о пристигна на “Джузепе Меаца”. Именно камерунецът беше сред ключовите играчи на Интер за спечелването на Шампионската лига в следващия сезон. Междувременно, Златан направи кариера, изпълнена с трофеи, но той все още не е триумфирал в най-престижния европейски клубен турнир.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти