Камен Хаджиев и Академия Пушкаш разочароваха Ференцварош преди гостуването в Разград

Камен Хаджиев и Академия Пушкаш разочароваха Ференцварош преди гостуването в Разград

Ференцварош не успя да победи Академия Пушкаш в домакинството си от 15-ия кръг на първенството на Унгария. Срещата завърши при резултат 2:2, като домакините могат много да съжаляват, че изпуснаха победата, след като водеха с 2:0 на полувремето. Българинът Камен Хаджиев записа пълни 90 минути за гостите.

Мачът тръгна отлично за Ференцварош и "зелено-белите" поведоха с 2:0 след точни изстрели на Олександър Зубков в 7-ата и 40-ата минута.

През втората част обаче Академия Пушкаш показа непримиримост и се добра до равенството с голове на Езикел Хенти в 52-ата и Томас Майснер в 77-ата минута.

Така Ференцварош пропусна отлична възможност да се откъсне на върха в класирането пред МОЛ Фехервар, който вчера допусна изненадваща загуба от Пакс. "Зелено-белите" все остават на върха с 33 точки и 4 преднина пред тима на Георги Миланов, както и мач по-малко. Играчите на Серхий Ребров обаче едва ли ще са в приповдигнато настроение преди гостуването си на Лудогорец в решаващ сблъсък в група "Н" на Лига Европа в четвъртък.

Академия Пушкаш пък запазва 4-ото си място в таблицата с 25 точки.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти