Севиля се препъна на "Ел Садар" (видео)

Севиля се препъна на "Ел Садар" (видео)

Отборите на Осасуна и Севиля не излъчиха победител в срещата помежду си от 16-ия кръг на Примера дивисион на стадион "Ел Садар". Двубоят завърши при резултат 1:1 и така бе сложен край на победната серия на гостите.

Първият шанс бе за домакините, като в 5-ата минута Есекиел Авила стреля с глава в напречната греда.

Севиля поведе в резултата в 11-ата минута, когато Мунил ел Хадади получи дълъг пас, финтира прекия си пазач и стреля във вратата за 0:1.

В 33-ата минута гостите вкараха втори гол чрез Чичарито, но той бе отменен заради засада.

В 45-ата минута резултатът бе изравнен. Адриан Лопес с прекрасен пас с пета изведе Есекиел Авила, който със силен удар порази вратата за 1:1.


Домакините можеха да поведат в 53-ата минута, но за втори път нацелиха греда след изстрел на Рубен Гарсия.

В 62-ата минута Ойер Санхурхо бе изгонен за фаул в гръб и остави домакините в намален състав.

В 67-ата минута грешка в защитата на Осасуна позволи на Чичарито да изскочи сам срещу вратаря и да падне за дузпа. Първоначално съдията посочи бялата точка, но след намесата на ВАР дузпата бе отменена.

В 87-ата минута Мунас Дабур изскочи на добра позиция, стреля през краката на вратаря, но топката се отби от гредата и не пожела да влезе.

Така срещата завърши без победител. Севиля остава на 3-ото място с 30 точки. Осасуна пък се намира на 10-ата позиция в таблицата с 22 спечелени точки до момента.


МИНУТА ПО МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти