ПСЖ се позабавлява с Галатасарай (видео)

ПСЖ се позабавлява с Галатасарай (видео)
Отборът на Пари Сен Жермен завърши със стил участието си в груповата фаза на Шампионската лига, след като разгроми турския Галатасарай с 5:0 у дома в двубой от група А.
Така парижани изхвърлиха турския тим от Европа, тъй като от този поток в Лига Европа ще продължи белгийския Брюж, който загуби в другия мач от потока с 1:3 от Реал Мадрид.
В тази група нямаше въпросителни нито за първото, нито за второто място, което позволи на треньора Томас Тухел да експериментира със състава.
Изходът на двубоя беше решен в рамките на три минути през първото полувреме. Неймар намери Килиан Мбапе от дълбочина пред Муслера, младият френски нападател успя да насочи топката към Мауро Икарди, който я прати в мрежата. Това се случи в 32-ата минута, а три по-късно отново след асистенция на бразилеца, Сарабия удвои.
Рециталът на парижани продължи и през втората част. Още в първата минута на второто полувреме Неймар записа името си сред голмайсторите. В 63-ата се отчете и Мбапе.
Появилият се като резерва Единсон Кавани оформи крайния резултат от дузпа. Тя беше спечелена от Мбапе, а Неймар великодушно отстъпи изпълнението на уругваеца, като с този жест показа, че "Дузпагейт" от сезон 2017/2018 е напълно забравен.

Пари Сен Жермен - Галатасарай 5:0
1:0 - Икарди (32)
2:0 - Сарабия (35)
3:0 - Неймар (47)
4:0 - Мбапе (63)
5:0 - Кавани (84-д)

МИНУТА ПО МИНУТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти