Шефилд се доближи на четири точки от четвъртото място

Шефилд се доближи на четири точки от четвъртото място

Шефилд Юнайтед продължава с доброто си представяне от началото на сезона. Днес "остриетата" победиха с 2:0 Астън Вила на "Брамал Лейн" и се доближиха на четири точки от четвъртото място, заемано в момента от Челси. През първото полувреме нямаше нито един точен удар, но след почивката Джон Флек (50', 73') отбеляза две попадения. Първо, в 50-ата минута, шотландецът засече от движение центриране на Лундстрам, който преди това получи много хитър пас с пета от Башам. В 73-тата Флек бе изведен от Маколдрик, след което стреля в далечния ъгъл за 2:0.

В 78-ата минута Астън Вила пропусна да се върне в мача, след като получи дузпа, но Джак Грийлиш нацели гредата от бялата точка. Бирмингамци така и не успяха да регистрират точен изстрел за всичките 90 минути.
След десетата си загуба от началото на сезона и трета поредна такава Астън Вила остава с 15 точки - точно над зоната на изпадащите.
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК!
МИНУТА ПО МИНУТА ТУК!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти