Гол в края донесе победа на Тотнъм (видео)

Гол в края донесе победа на Тотнъм (видео)

Гол в добавеното време на Ян Вертонген донесе победата на Тотнъм при гостуването на Уулвърхамптън. Тимът на Жозе Моуриньо записа четвърта победа от пет мача във Висшата лига и сложи край на серията на "вълците" от 11 поредни мача без загуба в първенството. Лукас Моура откри резултата в осмата минута, а Адама Траоре изравни в средата на второто полувреме.

След този успех "шпорите" изпревариха днешния си съперник. Те вече са пети, като изостават само на три точки от четвъртия Челси.

Двата отбора се хвърлиха в атака от първата минута, но Тотнъм нанесе първия удар. Блестящ пробив и завършек на Лукас Моура изведе гостите напред. Лондончани бяха подложени на сериозен натиск, но можеха да удвоят преднината си преди почивката, когато Ерик Дайър удари греда.

Уулвърхамптън все пак стигна до изравняване в 67-ата минута, когато Траоре се разписа. Паоло Гасанига направи решително спасяване след удар с глава на Сайс малко преди края. В заключителните секунди Вертонген засече топката с глава след ъглов удар и донесе победата на "шпорите".

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички