Крушчич изтъкна причините за разгрома и заяви: Не е приятно, но не съм притеснен

Крушчич изтъкна причините за разгрома и заяви: Не е приятно, но не съм притеснен

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че не е притеснен от тежкото поражение на неговия тим с 0:5 от Нюрнберг, тъй като това е само една от многото предсезонни тренировки. Специалистът назова и причините, които са довели до загубата. Крушчич разкри, че футболистите му са били изморени заради тежките тренировки през последните два дни, а и Нюрнберг бил много по-напред в подготовката.

“Лош резултат. Тренираме от 10 дни, а Нюрнберг започва първенството след седмица. Днес бяхме доста изморени. Направихме вчера две тренировки и днес също имахме занимание. Отборът бе изморен, бавен, но на този етап е така. Единственото лошо нещо е големият резултат. Не обичам да допускаме голове. През второто полувреме имахме 3-4 положения.

Трябват ни малко повече сила и скорост, но на този етап е това. Нюрнберг е добър отбор. За този етап от подготовката ни съперникът бе силен.

Първите 20 минути имахме свежест, но после се виждаше, че сме изморени. Този резултат няма да ме разколебае. Продължаваме да работим. Имаме си свой план на подготовка, продължаваме да работим. Имаме четири седмици до първенството. Няма как да ме притесни поражението, но не е добре да се губи с подобен резултат.

Трябва да подобрим играта на скорост. Ще наблегнем повече на къси игри и единоборства. Не сме се готвили специално за този мач, той ни бе като една от тренировките”, коментира Крушчич пред "Диема" тежкото поражение от Нюрнберг.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти