Заляха с обвинения Кендъл Дженър заради каишката на кучето й (снимки)

Заляха с обвинения Кендъл Дженър заради каишката на кучето й (снимки)

Този път Кендъл Дженър се появи без своето куче, заради което през последните дни получи сериозни обвинения в нечовешко отношение. Причина за това бше сребърна верига с шипове от вътрешната страна, която тя беше сложила на своя доберман в края на миналата година.

Папараци изловиха приятелката на баскетболиста от НБА Бен Симънс в Калифорния, където тя отново прикова погледите със стилна визия. Без да се разголва, най-скъпият модел в света без проблем обра вниманието. Тя заложи на шикозен стил, като овлече жълт пуловер, черен панталон и обувки, които изобщо не бяха секси в стила на брюнетката. Към визията си риалити звезда от клана Кардашиян добави малка чанта Gucci и черни слънчеви очила.



Появата на Кендъл Дженър идва след като тя беше наречена „брутална” в социалните мрежи, обвинявайки я, че използва каишка, която предизвиква болка на нейния домашен любимец.

Снимката, която се появи в Туитър предизвика сериозни дискусии, като моделът отнесе сериозна доза обвинения. Тя обаче не отговори на нападките по свой адрес.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти