Меджик Джонсън: Без Коби нищо няма да е същото

Меджик Джонсън: Без Коби нищо няма да е същото

Меджик Джонсън е един от синонимите на Лос Анджелис Лейкърс. Великият пойнт гард и бивш ръководител на калифорнийския клуб нямаше как да остане безучастен след трагедията, отнела животите на Коби Брайънт, дъщеря му Джиана и още седем души, които са били на борда на хеликоптера, който катастрофира снощи.

41 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020)

“Съзнанието ми препуска, докато се опитвам да напиша това… Не мога да повярвам и плача цяла сутрин след унищожителните новини за Коби и дъщеря му Джиджи. Това, което е направил за баскетболната игра, няма как да бъде описано с думи. Той даде знание, време и талант, за да предаде знание на по-младите - без значение дали става дума за подрастващи, колежани, НБА или женската НБА. Знам, че ще липсва на феновете навсякъде, особено в Лос Анджелис”, пише Меджик.

41 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020)

“С Коби сме споделяли много специални разговори за живота и за играта. Имахме много общи неща извън терена. Обожавах да дисктуирам Лейкърс с него, да говорим за бащинство, за семейство и за това колко много обичаме Италия. Това ще ми липсва толкова много”, продължава той.

41 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020)

“Моят приятел, легенда, съпруг, баща, син, брат, носител на “Оскар” и най-великият “езерняк” за всички времена го няма. Трудно е да го приема. Коби беше лидер на играта, ментор както на баскетболисти, така и на баскетболистки”, казва още Джонсън в изявлението си.

41 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020)

  “Нищо няма да е същото без Коби. Нито Лейкърс, нито баскетболната игра, нито нашият град. С Куки се молим за Ванеса, чудесните му дъщери Наталия, Бианка и Капри, както и за родителите му Джо и Пам, а и сестрите му. Винаги ще бъдем насреща за семейство Брайънт”, завършва той.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти