Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Левски отговори остро на Венци Стефанов, зададе му два въпроса за Славия

Левски отговори остро на Венци Стефанов, зададе му два въпроса за Славия
Венци Стефанов разкри за огромни заплати на служители в Левски, обяви сумите
Венци Стефанов разкри за огромни заплати на служители в Левски, обяви сумите

Левски, чрез своя официален сайт, отговори на Венцеслав Стефанов относно изказванията му за възнагражденията на служители в синия клуб. Президентът на Славия заяви, че има директор с 22-23 хиляди лева заплата и други с по 12-13 хиляди.



Също така от "Герена" на свой ред зададоха два въпроса към Стефанов. Ето какви са те:

"Левскари,

Обръщаме се към Вас директно и открито, относно поредната атака към любимия клуб, която бе отправена днес от президента на ПФК „Славия“ Венцеслав Стефанов.

С „разкритията“ си за възнагражденията в нашия клуб г-н Стефанов премина всякакви граници. Категорично заявяваме, че в „ПФК Левски“ няма служител или директор, който да получава която и да е от споменатите от президента на „Славия“ суми.

Това може лесно да се провери, а още по-лесно е да се досетим защо тази откровена лъжа се поднася на хората в този момент – левскарската общност е мобилизирана, както отдавна не е била, за да помогне на клуба в труден момент. И това най-ясно се видя в последните 10 дни.

Какъв по-добър пропаганден начин да полеем със студен душ ентусиазма на хората, от това да ги облъчим с дезинформация? Този път обаче няма да оставим нещата така и ще зададем и ние някои въпроси.

Като, например, ако в „Славия“ има двама души на щат, как клубът е получил лиценз за професионален футбол, съгласно административните критерии за лицензиране? На какви заплати плащат данъци и осигуровки в „Славия“?

Сигурни сме, че самите Вие сте наясно дали информацията отговаря на истината или е чисто и просто целенасочена измислица.

ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!

„ПФК ЛЕВСКИ“

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти