Гледай на живо

Очаквайте: Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Бербатов: Развълнувам съм, правим нещо за бъдещето на децата ни (видео)

Бербатов: Развълнувам съм, правим нещо за бъдещето на децата ни (видео)

Голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор - Димитър Бербатов, раздаде автографи в столично заведение. Футболната ни звезда призова хората да напълнят Националния стадион "Васил Левски", за да помогнат за каузата на децата. "Развълнуван съм преди това събитие. Все пак ще се видя с много приятели, с хора, с които съм играл. Развълнуван съм, защото правим нещо за бъдещето на децата ни", заяви Бербо пред журналистите.

"Като напълним стадиона, ще видят хората, че си струва. Ще има разнообразна и интересна програма. Сега не мога да кажа за нови футболни звезди. Те се обявяват по определен принцип. Продължаваме да говорим с хора, с други вече е говорено и ще бъдат обявени скоро", довери той.

Бербатов раздаде автографи в столичен бар "Все още има билети. Хората могат да отидат да си купят, защото ще станат дарители за каузата на децата. (…) Младите момчета, които аз съм поканил, могат да се отъркат в такива световни звезди, може и да прихванат нещо", сподели родният стрелец.

Запитан дали ще гледа днешния мач между ЦСКА-София и Левски, Бербатов отговори: "На друга вълна съм, имам други ангажименти. Дано стане хубав мач".

Бербатов раздаде автографи в столичен бар Направи една малка, но огромна крачка към бленуваната среща с някои от твоите любимци, които най-големият, най-добрият и най-успешен български футболист през новото хилядолетие - Димитър Бербатов, е поканил на благотворителното си шоу на 14 юни. Включи се в играта на Fibank и Sportal.bg на http://berbatov.sportal.bg и превърни Мача на годината в Мига на своя живот…



Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти