МФК Спартак (Варна) стартира днес участието си в Шампионската лига по плажен футбол в Португалия

МФК Спартак (Варна) стартира днес участието си в Шампионската лига по плажен футбол в Португалия
Носителят на титлата на България по плажен футбол МФК Спартак (Варна) стартира днес участието си в Шампионската лига. Домакин на петото издание на надпреварата е португалският град Назаре.

Родният тим играе от 17,15 ч. първия си мач от своята предварителна група D срещу турския първенец Сеферихисар. Утре от 17,30 ч. варненци излизат срещу румънските шампиони от Уест Дева, а в сряда (31 май) от 16,15 ч. е мачът им с украинския Грифин. За елиминационната фаза се класират първенците в деветте групи в основната схема плюс седемте втори отбора с най-добри показатели. Осминафиналите ще се играят на 1 юни, на 2-ри са четвъртфиналите, а ден по-късно са полуфиналните сблъсъци. Финалът на този грандиозен турнир ще се играе на 4 юни, а с него ще се сложи край на десетдневен маратон от плажен футбол с участието на 77 отбора, които ще изиграят за този период над 170 срещи.

Съставът на МФК Спартак: Роман Васенев, Добромир Господинов, Илиян Димов, Станислав Джамбазов, Живко Парашкевов, Мартин Великов, Калоян Цветков, Филип Филипов, Иван Мартинов, Илиан Илиев, Павел Адамов. Треньор: Симеон Христов
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти