ЦСКА 1948: Целта е Втора лига, чакаме 4 нови попълнения (видео)

ЦСКА 1948: Целта е Втора лига, чакаме 4 нови попълнения (видео)

Новите членове на Управителния съвет на ЦСКА 1948 дадоха пресконференция, на която представиха своята концепция за развитието на клуба и целите на отбора през новия сезон в Югозападната „В” група.

Председател на УС е Добрин Гьонов. Останалите членове са маркетинговият специалист Мартин Митов, 27-годишният юрист Стефан Сотиров и бизнесмените Никола Газдов и Явор Пангелов.

"Новитете членове на УС са млади хора, всеки от които е специалист в своята област. Целта през новия сезон е ЦСКА 1948 да влезе във Втора лига, това трябва да е ясно. Отборът ще играе своите мачове на стадиона в Драгалевци, който предлага отлични условия за тренировки и официални срещи.

До края на седмицата ще бъде подписан договор с Валентин Илиев, вече се работи по новата селекция, като се търсят момчета от школата на ЦСКА с опит във "В" и "Б" група, по възможност на възраст до 25 години. В тима вече има ново попълнение - Тони Стоичков, който подписа с ЦСКА 1948 , въпреки че е имал предложение за по-добра заплата от отбор от "Б" група. Очакваме четири нови попълнения, с които почти сме се разбрали. Бюджетът ни е осигурен, но има още малки неща за доуточняване.

Никола Газдов заяви пред репортерите, че всички в УС на ЦСКА 1948 са млади хора, но това е по-скоро предимство.

"Видяхме как управляват "футболните хора" и резултатите не са добри. Ние искаме да работим по правилата, да не даваме лъжливи обещания, да изпълняваме всички поети ангажименти. А не да бъдем като други отбори, които влизат в Първа лига, след това изпадат, фалират, не плащат с месеци заплати. Нашата цел е още този сезон ЦСКА 1948 да стане първи в групата и да спечели промоция във Втора лига. И искаме това да стане предимно с тези момчета, които сега са в отбора, разбира се, с някои нови попълнения", уточни Газдов.

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти