Венци Христов демонстрира отлична форма

Венци Христов демонстрира отлична форма

Бившият нападател на Берое, Левски и Нефтохимик - Венцислав Христов, който в момента е без отбор, демонстрира отлична форма. Нападателят с радост прие поканата да подсили футболния отбор на Министерството на финансите (МФ), като блесна с хеттрик. Христов демонстрира класата си в мача на тима срещу "Ксерокс България", спечелен с категоричното 10:1. Игралият осем пъти с националната фланелка на България нападател се включи с огромно желание в двубоя и през голямата част от мача демонстрира безспорните си умения.

Другите в тима на МФ бяха Кирил Евтимов, Велин Пеев, Асен Захариев, Георги Николов и Здравко Бечев-Чилика. В началните минути "финансистите" натиснаха съперника и логично поведоха с 2:0 след голове на Пеев и Христов. В този период само фамозните намеси на стража на съперника Жоро Попов попречиха резултата да се покачи. От своя страна съотборниците му започнаха по-често да поглеждат вратата на Здравко Бечев, като така се заредиха положения и пред двете врати. Полувремето приключи при 3:1 в полза на отбора на Евтимов, Пеев и компания. Освежени след краткия отдих "финансистите" стартираха вихрено втората част и след поредица от красиви попадения покачиха ударно преднината си до 8:1.

Особено качествени бяха комбинациите в нападение, където видимо си пролича футболната класа на Венци Христов. Именно той, Велин Пеев и Кирил Евтимов дейно подпомагани от Жоро Николов бродираха атаки с едно докосване и пасове в „чешки улички“, които оставаха неразгадани за опонента им. Силите на „Ксерокс България" се изчерпаха и до края на двубоя след ювелирни асистенции на Венцислав Христов, Пеев реализира още два гола за крайното 10:1 в полза на МФ. Отборът на

Министерсвото на финансите посвещава победата на екс-капитана на националият отбор Стилиян Петров, който вчера отпразнува рожден ден, с пожелание за крепко здраве.

Реализатори за МФ: Велин Пеев-6 гола, Венци Христов-3 гола, Кирил Евтимов-1 гол. Съставът на "Ксерокс България": Дечо Георгиев (1 гол), Жоро Попов, Петьо Георгиев, Ники Иванов, Веселин Михайлов и Димитър Николаев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички