Мениджър: Илиан Илиев говори несериозно! Да излезе и да каже името

Мениджър: Илиан Илиев говори несериозно! Да излезе и да каже името

Мениджърът Мирчо Димитров коментира пред "Меридиан Мач" думите на Илиан Илиев, че български треньор му е попречил за работа в казахстанското първенство. Димитров представлява и тримата наши специалисти в бившата съветска република - Станимир Стоилов, Стойчо Младенов и Димитър Димитров.

"Какво мога да кажа. Изненадан съм от думите на Илиан Илиев. Той е уважаван у нас и в чужбина. Аз работя дълги години на казахстанския пазар, познавам отлично обстановката, ръководствата, отборите. Това, което Илиан казва, е несериозно. Нека той да обяви име и кой точно от българските треньори го е спрял за Тобол. Познавам много добре старото ръководство на клуба, което го ръководеше цели 10 години. Новата власт дойде преди две седмици, смениха директори, президенти и там никой не е предлагал Илиан за треньор. Той е бил предложен на Окжетпес", каза Димитров, направил десетки сделки с клубове от бившия СССР.

"
Искам да подчертая, че тримата български треньори в Казахстан, се ползват с голям авторитет, Резултатите им са отлични. Освен това тримата помежду си, се разбират чудесно. Мъри помага на Херо, Херо помага на Стойчо. В бъдеще може поне още един или двама български треньори да започнат работа в Казахстан", добави Мирчо Димитров.

"
Илиан Илиев беше започнал в Алтай и никой не му е пречил. Няма логика треньор на един отбор, да се разпорежда кой да е начело на друг, противников тим. Искам чрез вас да кажа, че тримата български треньори уважават много Илиан, даже и дума никой не е казал против него. Те биха му помогнали, ако могат. Никога няма да му попречат. Станимир Стоилов като човек и като треньор е на особена почит в Казахстан, помогна Херо да поеме Иртиш. Каза добри думи и за Стойчо Младенов. Ние, българите, сме неизвестни на чуждия пазар. Нека Илиан да назове име на един от тримата. Това са тримата най-добри треньори на България и начинът, по който се хвърлят обвинения не е правилен. Тези информации, се четат и в Казахстан, а това уронва авторитета на тримата ни треньори", завърши мениджърът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти