Сериозни затруднения пред организаторите на колекционерската сбирка в София

Сериозни затруднения пред организаторите на колекционерската сбирка в София
На петата международна среща на колекционерите на спортни артикули, която трябва да се проведе на 4 ноември на ул. "Хан Крум" в София, се очакват колекционери от Шотландия, Италия, Сърбия, Гърция, Русия, Румъния и др. Всички маси в клуба на софийските филателисти вече са резервирани и помещението се оказва малко за да задоволи исканията, съобщават организаторите.

Поради тази причина това ще бъде последна среща организирана от Асоциацията на софийските колекционери на футболни значки (АСКФЗ), която не може да си позволи да наеме по-голяма зала поради липса на финанси.

"Когато стане дума за членски внос, всеки се дърпа. Асоциацията разчита единствено на него, за да поеме организацията на подобни прояви. Затова на следващата среща, евентуално през месец април или май, единствено заплатилите членски внос ще се възползват от редица привилегии, а за останалите колекционери от София може би ще се наложи да си организират сами свои прояви", споделиха от АСКФЗ пред Sportal.bg.

При голям интерес към срещата, може да се помисли тя да бъде провеждана занапред в два дни - събота и неделя, каквито са желанията на колекционери от чужбина и в зависимост от необходимите финанси за наем на подходяща зала. Датата на следващата среща ще бъде определена в края на февруари, докогато ще се събира членски внос в АСКФЗ.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти