"Олимпия" (Шумен) ще играе приятелска среща в Гърция

"Олимпия" (Шумен) ще играе приятелска среща в Гърция

Женският отбор на ФК "Олимпия" (Шумен) ще играе приятелска среща срещу отбора на ФК "Родопи 87" (Комотини). Футболната среща ще се състои на 29 октомври 2017 год. (неделя) от 12.30 часа на градския стадион в град Комотини в Гърция.

Шуменският отбор ще бъде гост на гръцкия отбор "Родопи 87" и на Община Комотини. Тази приятелска футболна среща е част на договореното сътрудничество между двата футболни клуба. През пролетта на 2018 г. гръцкият отбор ще бъде гост на "Олимпия" в Шумен. Групата на "Олимпия" ще пътува на 28 октомври 2017 год. за Гърция и ще бъде настанена в крайбрежното курортно селище Марония, където в съботната вечер ще се състой официална вечеря с традиционна гръцка кухня, музика и песни.

Приятелската футболна среща между двата отбора ще се играе на 29 октомври.2017 год. на градския стадион "ДАК" в град Комотини, в който играе домакинските си срещи отборът на "Родопи 87" (Камотини) както и професионалният мъжки отбор на "Пантракикос". След края на срещата Община Комотини ще даде официален обяд за двата отбора.
 
Салим  САЛИХ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти