Трилър с 9 гола в битката на върха в Брацигово

Трилър с 9 гола в битката на върха в Брацигово

Отборът на Брацигово победи с 5:4 Чико (Бяга) в истински трилър в битката за първото място на "А" на областна група - зона Пазарджик. На стадион "Христо Гюлеметов - Бонбона" домакините започнаха ударно срещата от 10-ия кръг, като в 8-ата минута водеха вече с 3:0. Илиан Панчев и Николай Манчев на два пъти пратиха топката в мрежата на гостите. Тимът на Чико Бяга върна два гола чрез Станислав Чочков, а в последната минута на първата част Веселин Банчев направи 4:2.

През второто полувреме положенията продължиха пред двете врати, а головете продължиха да падат. Първо гостите намалиха на 3:4, а след което Банчев вкара втория си гол в мача, връщайки преднината от два гола на Брацигово. Георги Василев отбеляза последното попадение в мача, но въпреки това Брацигово спечели с 5:4.

Така домакините спряха победната серия на Чико (Бяга) от девет поредни победни, записвайки девети успех в тази кампания. Брацигово измести от върха Чико (Бяга), като двата тима имат 27 точки,
Третият Балкан (Варвара) е с 25 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички