Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Треньор удари съдия на детски футболен мач, не трябвало да дава дузпа

Треньор удари съдия на детски футболен мач, не трябвало да дава дузпа

Страхотен скандал се разрази след двубоя Лъвчета - Н Спорт от столичното първенство по футбол 7 за деца, родени през 2008 година, група "Б".

Срещата, която се игра в неделя, 21 октомври, от 12:40 ч в "Спортна София", Зона Б-5, завърши 3:2 за Лъвчета. След края на двубоя треньорът на Национал Спорт Петър Чавдаров е ударил с глава по лицето главния съдия Любомир Атанасов, твърди Viasport.bg.

Само бързата намеса на охраната е предотвратила по-сериозни сблъсъци.

Гневът на треньора е предизвикан от отсъдена дузпа в полза на Лъвчета при резултат 1:0 за Н Спорт. 

Случаят ще бъде разгледан във вторник, 24 октомври, на заседание на дисциплинарната комисия, когато ще бъде обявена и позицията на Футболния съюз.

Viasport.bg се свърза със съдията Атанасов, който отказа официално да коментира инцидента.

Потърсихме и позицията на Национал. От клуба заявиха, че категорично не е имало удар, нито посягане, а само разправия между треньора Петър Чавдаров и 22-годишния съдия Любомир Атанасов.

Наставникът на Н Спорт 2008 е поискал обяснение от рефера за дузпата, отсъдена в полза на Лъвчета. От Н Спорт съобщиха още, че Чавдаров ще бъде наказан по вътрешния правилник за това, че се е разправял със съдията, но няма да допуснат да бъде обвинен в нещо, което не е направил.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти