Гадателката на Берлускони: След време двата ЦСКА ще играят в едно първенство (видео)

Гадателката на Берлускони: След време двата ЦСКА ще играят в едно първенство (видео)

Топясновидката Теодора Стефанова представи в София новата си книга "Осмото чувство - ключът към Вселената". Минути преди примиерата на четивото личната гадателка на Силвио Берлускони се срещна с екипа на Sportal.bg, за да направи прогноза на българския и италианския шампионат.

Стефанова анализира и актуалните проблеми в българското първенство, както и в националния ни тим. Oт години Теодора е в много близки отношения със Силвио Берлускони, затова и започнахме интервюто си с въпроси за бившия собственик на Милан. Според нея той много тежко изживява това, че вече не е близо до клуба, но все още се вълнува и посещава мачове на "росонерите".
Теодора Стефанова пред Sportal.bg за българския шампионат@@@
Теодора Стефанова работи вече 26 години като спортен анализатор в италианска медия. Пред екипа ни топгадателката даде своята прогноза за италианското първенство.

"Аз се надявам Милан от мач на мач да показва по-добра игра и да видим тези млади футболисти, че заслужават да носят тази фланелка. Много са напред Наполи, Юве, Рома, Лацио и Интер, но като миланист се надявам на пето място. Интригата ще бъде за третото място между Интер и Лацио".

Голямата страст на Теодора Стефанова е италианският футбол, но нямаше как да пропуснем и темата за българския шампионат. Самата гадателка преди години предсказва появата на Лудогорец и окупирането на разградския тим на шампионската купа. Според нея тази година също "орлите" ще бъдат шампиони, а голямата битка за второто място ще бъде между ЦСКА-София и Левски. Пред камерата ни Стефанова предсказа треньорска рокада в Борисовата градина.

"Стамен Белчев е с позицията на Винченцо Монтела. Не искам да правя стряскаща прогноза, но ще дойда момента, в който ще бъде дискутирана темата за промяна на треньора на ЦСКА-София. Според мен ще бъде грешка да бъде сменян треньорът в този момент, защото нещата ще тръгнат нагоре".
Теодора Стефанова пред Sportal.bg за българския шампионат@@@
Теодора не пропусна и темата за двата отбора под името ЦСКА. Според топгадателката двата отбора ще играят в едно първенство след години, а в битката с базите по-голям шанс за успех има тима от Борисовата градина.

Назначаването на Делио Роси в Левски е предизвикало много емоции в Италия, като дори е направено специално студио по тази тема. Стефанова сподели пред екипа ни, че ръководството "Герена" ще даде голяма подкрепа на Роси и тимът ще започне да играе по-добре, като ще се класира за Лига Европа.

Националният отбор вълнува цялата страна, затова засегнахме и тази тема: "Много е болна темата, но мисля че имаме един достоен треньор в лицето на Петър Хубчев. Той знае много добре как да подреди играта и да обедини отбора. Моята прогноза за предстоящите квалификации е оптимистична. Ще стигнем до бараж".

ГЕРГАНА ГЕОРГИЕВА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти