Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

"Пирин Kъп" събира топ отбори в Сандански

"Пирин Kъп" събира топ отбори в Сандански

Големият международен турнир в Сандански "Пирин Къп" събира през февруари топ отбори от цяла Европа. Това е и голямата разлика от някои други турнири в курортния град и региона. С цели три формации участие в "Пирин къп" потвърди гръцкият гранд ПАОК. Както и през лятото в Банско.

С по два набора ще участват Пансерайкос (Серес) и елитната Солунска академия "Македоникос". Водят се преговори и с Арис. Участие в Сандански потвърдиха и от бившия европейски клубен първенец Стяуа (Букурещ) и Работнички (Скопие). Организаторите на "Пирин къп" са в напреднали преговори и с отбори от Германия и Сърбия, а почти сигурно шампионът на Словения Марибор ще участва с две формации в турнира.

От 7-ми до 11-и февруари е първата част на най-голямата проява за деца в Сандански за децата родени през 2006, 2007, 2008 и 2009-а година. Във втората част на "Пирин къп" от 14-и до 18-и феврури сили ще премерят и децата родени през 2003, 2004 и 2005-а година.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти