Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Стяуа идва с цели 4-ри набора на "Пирин къп"

Стяуа идва с цели 4-ри набора на "Пирин къп"

От ръководството на румънския гранд Стяуа официално потвърдиха участието си на "Пирин къп" в Сандански. При това с цели четири набора при децата  - родени през 2004, 2005, 2006 и 2008-ма година. Досега се бе се случвало на различни турнири за деца у нас да идват най-много по един или два набора деца на бивщия европейски клубен шампион. А сега в Сандански идват цели четири!

"Пирин къп" ще стартира в южния град на 7-ми февруари и до 11-ти ще мерят сили децата родени между 2006 и 2009-та година. Във втората част на турнира от 14-ти до 18-ти февруари е надпреварата за малчуганите родени през 2003, 2004 и 2005-та година.
Участие в "Пирин къп" вече потвърдиха и  отбори от съседна Гърция -ПАОК, Пансерайкос и Македоникос. А също така и много отбори от България, Македония и Сърбия. Организаторите са в напреднали преговори и с доказани футболни школи от Германия и Словения.
Милчо Максимов
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти