Галчев, Алекс Колев, Георги Христов и Бадема с точки за №1 на България - пълните класации

Галчев, Алекс Колев, Георги Христов и Бадема с точки за №1 на България - пълните класации

Любопитни имена взеха точки в класациите за най-добър футболист и треньор на България за 2017 г. Сред избраниците за играч №1 място намират Борис Галчев (Септември), Алекс Колев (Сандечия, Нови Сонч), Емил Гъргоров (ЦСКА 1948), Георги Христов (Тампа Бей Раудис) и други.



Интересно е, че най-високо класираният играч на шампиона Лудогорец е Марселиньо (8-мо място), а капитанът Светослав Дяков, който в края на есенния полусезон не демонстрира добра форма, но въпреки това бе с основна заслуга за 6-ата поредна титла на орлите, както и за преодоляването на групите в ЛЕ, е на 13-та позиция.

Подредбата при треньорите също е любопитна. Наставникът, който преодоля с Лудогорец групите на ЛЕ - Димитър Димитров, е пети.

Веселин Великов, който изведе Дунав до участие в Европа, е получил само една точка, а преди него са:



Стойчо Младенов, който завърши на 6-то място с Кайсар в първенството на Казахстан, Николай Митов (Септември), Николай Костов (треньор на Стал (Камянске), който е последен в Украйна), Валентин Илиев (ЦСКА 1948) и Александър Томаш (Берое).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти