Треньори от Валенсия селектират таланти във Варна

Треньори от Валенсия селектират таланти във Варна

Испанският футболен отбор Валенсия, заедно с мениджърската агенция GPS, ще предоставят възможност на всички деца да попаднат в елитната отбор на програмата, която дава отличен шанс да бъдат селектирани от западноевропейски отбори.

Събитието ще се проведе от 16 до 18 март на футболния терен на НСБ “Спортпалас”, като тренировките ще се водят от испански треньори от академията на Валенсия, които имат богат опит в търсене на млади и перспективни играчи.

Елитната програма цели да подготви по най-добрия начин младите футболисти за да може те да имат шанса, ако бъдат избрани, да се състезават за място в академията на Valencia C.F. или други академии на професионални клубове от Европа. Програмата е създадена за играчи и вратари родени от 2002 до 2010 г. и включва 3 етапа, които са подбрани по такъв начин, че да отговарят на нуждите на футболистите във всяка възрастова група.

Футболистите, родени от 2002 до 2006 г., които покажат, че са най-подготвени от пробите от 16 до 18 март, ще бъдат извикани за следващата стъпка – да сформират Национален отбор на страната за тяхната възраст.

Всеки национален отбор ще играе срещу други подбрани деца от други страни в международния турнир “Valencia C.F. Elite Tournament”, който ще се проведе в Нафлио между 2 и 5 Април 2018 г. Турнира, както и камповете, на които ще бъдат подготвяни децата, ще бъдат организирани и под мониторинга на Академията на испанския футболен гранд Валенсия.

Децата, родени от 2007 до 2010 г., ще могат да се включат в “отворения ден” на пробите и ще се докоснат до методиката на Валенсия и начина, по който те тренират в своята академия. Футболистите, които покажат качества ще бъдат наградени и влизат в списъка на Валенсия и GPS за талантливи футболисти, които трябва да бъдат наблюдавано.

 

Телефон за записване: 0896 611 983

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти