Три училища с шампионски купи от турнира на „Лъвчетата“

Три училища с шампионски купи от турнира на „Лъвчетата“

Столичните училища ЧУ „Питагор“, 109 ОУ и 122 ОУ спечелиха шампионските купи в пролетния турнир на „Лъвчетата“. В надпреварата, която се проведе в комплекс „РД Спорт“, участие взеха 24 отбора от 14 училища, работещи по програмата на ФК „Лъвчета“. Отборът на ЧУ „Питагор“ спечели първото място в надпреварата за 1-2 клас. На финала тимът на треньора Стефан Кацарски победи с 4-2 отбора на 121 СУ.

При 3-4 клас шампион стана 109 ОУ с треньор Петър Стоянов. Финалът с ЧУ „Питагор“ бе решен с дузпи, след като резултатът в редовното време бе 3-3. 122 ОУ с треньор Стоян Арсов стана първи в турнира на смесените отбори /1-4 клас/ след успех с 2-1 над 121 СУ във финалната среща. Всички отбори си тръгнаха с купи, а за всяко дете имаше грамота. Шампионите и призьорите бяха наградени от президента на „Лъвчетата“ доц. Венцислав Гаврилов и треньори от школата на клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички