Нарязаха мрежите на Левски-Раковски - от клуба: Знаем кои са те!

Нарязаха мрежите на Левски-Раковски - от клуба: Знаем кои са те!

Само няколко дни преди началото на първенствата в детско-юношеския футбол неизвестни злосторници са нарязали мрежите на футболните врати на стадион "Раковски" в столицата, съобщиха от клуба Левски-Раковски на страницата си във фейсбук.

От Левски-Раковски илюстрират щетите със снимки на нарязаните мрежи на вратите. Според клуба това не е обикновен вандалски акт, а целенасочена атака.

"Съжаляваме, че публикуваме тази негативна за всички нас новина. Съжаляваме, че определен кръг от хора от няколко години насам целеустремено разбива нашите отбори, разбива нашия колектив, опитва се да разруши нашата идея! Но днес вече е върхът на човешкото падение и низост! Да нарежеш на децата мрежите само седмица преди започването на шампионата!! Едва 21 дена, след като сложихме нашия рекламен винил, същите тези хора не издържаха и проявиха ниските си страсти и елементарно поведение!?

Ние много добре знаем кои са те и Съжаляваме за тях!", се казва в публикацията на страницата на клуба.

Школата Левски-Раковски винаги е била част от ПФК Левски, но от известно време работи като отделна структура.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти